Menu

Technische Unie

Als ‘Mogelijkmakers’ levert Technische Unie installatiematerialen op het gebied van elektrotechniek, licht, gereedschap, (luxe) sanitair, verwarming, klimaattechniek en industrie.

Klanten van de technische groothandel zijn bedrijven die actief zijn in de installatiebranche (de woningbouw of utiliteit), bouw, industrie, (semi-)overheid en detailhandel.

Het assortiment van Technische Unie omvat ruim twee miljoen artikelen van meer dan 700 leveranciers. Daarmee is Technische Unie marktleider.

De Schakel 14 5651 GH Eindhoven

Techniek van de toekomst in het nieuwe Inspiratiecentrum Smart Industry Eindhoven

Om concurrerend te zijn en te blijven, maken steeds meer industriële bedrijven de stap naar slimme technieken en slimme fabrieken. Wat daar allemaal blij komt kijken, laat Technische Unie zien in het nieuwe Inspiratiecentrum Smart Industry.

Bezoekers worden bij binnenkomst direct al meegenomen langs de geschiedenis van de industrie en de vier industriële revoluties met een 360 graden-projectie.

Even verderop tonen de belangrijkste leveranciers van Smart Industry hun meest vooruitstrevende oplossingen. Zo kun je kennismaken met een industriële robot. Het Inspiratiecentrum Smart Industry is vanaf half januari 2021 geopend.

Karin Steinmetz

T   (020) 545 06 69

M  (06) 818 272 65

Werken bij Technische Unie

Elke dag zetten wij alles op alles om de uitdagingen van onze klanten te realiseren. Wij zoeken voortdurend professionals die gaan voor kansrijke ideeën, oplossingen en innovaties. Ook investeren we veel in onze dienstverlening en in jouw ontwikkeling. Met opgestroopte mouwen en een glimlach staan wij elke dag klaar. Sluit je aan en word één van de Mogelijkmakers die Nederland elke dag een stukje mooier, slimmer en duurzamer maken.

Accountmanager Industrie RotterdamKlik hier voor de vacature
Werken bij Technische UnieKlik hier voor de vacature

Meld je aan voor deze activiteit

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.